Fibula Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #21 Aile hekimini arayabilirsin. Fotoğraf çekebileceksen aile hekiminden izin alıp fotoğrafı da ona atabilirsin.
Aile hekimini arayabilirsin. Fotoğraf çekebileceksen aile hekiminden izin alıp fotoğrafı da ona atabilirsin.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 1 Mayıs 2021 #22 Amazingoo dedi: Bir yandan ışık tutun bir yandan fotoğraf çekin. Birisini aileniz de yapabilir. Genişletmek için tıkla... Çekmeye çalışacağım. Çekebilirsem atarım.
Amazingoo dedi: Bir yandan ışık tutun bir yandan fotoğraf çekin. Birisini aileniz de yapabilir. Genişletmek için tıkla... Çekmeye çalışacağım. Çekebilirsem atarım.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 974 Yer Paradis Island 1 Mayıs 2021 #23 Conficker Belasi dedi: Kulaklar ile burun arasında östaki kanalı var. östaki kanalı - Google'da Ara Eki Görüntüle 1002075 Genişletmek için tıkla... Östaki borusu girişte değil de orta kulakta değil mi? Başta olmaması lazım.
Conficker Belasi dedi: Kulaklar ile burun arasında östaki kanalı var. östaki kanalı - Google'da Ara Eki Görüntüle 1002075 Genişletmek için tıkla... Östaki borusu girişte değil de orta kulakta değil mi? Başta olmaması lazım.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 1 Mayıs 2021 #24 Fibula dedi: Aile hekimini arayabilirsin. Fotoğraf çekebileceksen aile hekiminden izin alıp fotoğrafı da ona atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı çekemiyorum çünkü Deliğin tam önünde bir kıvrım var. Tam köşeye denk geliyor o yüzden çekemiyorum.
Fibula dedi: Aile hekimini arayabilirsin. Fotoğraf çekebileceksen aile hekiminden izin alıp fotoğrafı da ona atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı çekemiyorum çünkü Deliğin tam önünde bir kıvrım var. Tam köşeye denk geliyor o yüzden çekemiyorum.
Yiet Centipat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #25 emirybolat dedi: Fotoğrafı çekemiyorum çünkü deliğin tam önünde bir kıvrım var. Tam köşeye denk geliyor o yüzden çekemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum o zaman yapabileceğimiz bir şey yok kusura bakma umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Doktor'a görünmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Konuyu kapatabilir miyiz lütfen?
emirybolat dedi: Fotoğrafı çekemiyorum çünkü deliğin tam önünde bir kıvrım var. Tam köşeye denk geliyor o yüzden çekemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum o zaman yapabileceğimiz bir şey yok kusura bakma umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Doktor'a görünmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Konuyu kapatabilir miyiz lütfen?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 1 Mayıs 2021 #26 Teşekkürler tavsiyeler için. En kısa sürede gideceğim Aile hekimine.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 1 Mayıs 2021 #27 Benim de var o kıvrımda.