Kulağımı çeken öğretmene ne yapmalıyım?

Hocam bazen çok abartıyorsunuz. Ben solağım ilkokulda öğretmenim zorla sağla yazmayı öğretti.

Hocam bazen çok abartıyorsunuz. Ben solağım ilkokulda öğretmenim zorla sağla yazmayı öğretti.

Olabilir, bende 1.sınıftayken öğretmenim tokat atmıştı. 3.sınıfta enseme vurmuştu başka bir hocam ama yani şu an büyük olduğum için kin tutuyorum hocaya karşılık vermek isteyip verememek sinir bozucu

Hocam ben diyorum ki bir kulak çekmekten ne olur ya solağım kadın bana zorla sağla yazdırdı ne kadar tokat yediğimin hesabı yok.

Ortaokulda "din öğretmeni" ben dövmüştü. Annem ilçe Milli Eğitim' gitmişti. Okula müfettiş yolladılar. Hoca benden özür dileyince şikayetimizi geri çektik. Sizde aynısını yapabilirsiniz.

Arabasının altına bomba koy, çocuklarını kaçır köprü altında dilendir. Evine molotof at. CS de girdiği takıma girip oyununu trolle. Olmadı taksim meydanında sallandır. Bu nasıl soru?

Dostum ne yapacaksın? Ya gidip durumu ailene anlat, hoca ile konuşsunlar ya da yönetime/cimer'e bildir. Öğretmen fiziksel şiddet uygulayamaz. Fakat her iki durumda da öğretmene sadece uyarı verirler ve olay kapanır.

Aga ben zaten sabah anlık sinirle açtım konuyu yazınca biraz rahatlarım diye şu an bakınca bende diyorum keşke açmasaydım bu konuyu diye Bir de 300 kişi görmüş rezillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…