E erenus32 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 Merhaba ben 8 yaşımdayken kulağıma kara sinek kaçmıştı. Aradan 5 yıl geçti son zamanlarda kaçtığı kulağımın o kısmı ağrıyor bununla alakası var mı?
Merhaba ben 8 yaşımdayken kulağıma kara sinek kaçmıştı. Aradan 5 yıl geçti son zamanlarda kaçtığı kulağımın o kısmı ağrıyor bununla alakası var mı?
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 27 Haziran 2022 #2 erenus32 dedi: Merhaba ben 8 yaşımdayken kulağıma kara sinek kaçmıştı. Aradan 5 yıl geçti son zamanlarda kaçtığı kulağımın o kısmı ağrıyor bununla alakası var mı? Genişletmek için tıkla... Beş yılda illaki bir şey olsa olurdu siz Yine'de doktora gidin. Artı 0 Eksi
erenus32 dedi: Merhaba ben 8 yaşımdayken kulağıma kara sinek kaçmıştı. Aradan 5 yıl geçti son zamanlarda kaçtığı kulağımın o kısmı ağrıyor bununla alakası var mı? Genişletmek için tıkla... Beş yılda illaki bir şey olsa olurdu siz Yine'de doktora gidin.
KS KS E erenus32 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 xymnshn dedi: Beş yılda illaki bir şey olsa olurdu siz Yine'de doktora gidin. Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unutmuşum kaçtığından beri oluyor ama son zamanlarda arttı. Artı 0 Eksi
xymnshn dedi: Beş yılda illaki bir şey olsa olurdu siz Yine'de doktora gidin. Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unutmuşum kaçtığından beri oluyor ama son zamanlarda arttı.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 27 Haziran 2022 #4 erenus32 dedi: Söylemeyi unutmuşum kaçtığından beri oluyor ama son zamanlarda arttı. Genişletmek için tıkla... O zaman doktora gidin. Artı 0 Eksi
erenus32 dedi: Söylemeyi unutmuşum kaçtığından beri oluyor ama son zamanlarda arttı. Genişletmek için tıkla... O zaman doktora gidin.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 27 Haziran 2022 #5 MHRS -> Hastaneden randevu al -> Polikliniğe göre -> Kulak burun boğaz hastalıkları. Artı 0 Eksi
Hakan Yıldız Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 596 Çözümler 2 Yer Kadıköy Daha fazla Sistem Özellikleri Legion 5 Pro 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 27 Haziran 2022 #6 Kardeş kalk doktora git bazı karasinek türleri bu tarz hareketleri yumurtlamak için yapıyor. Yumurtlamasa bile parazit bırakmıştır. Sağır olmadan önce doktora git. Bunlar ihmal edilecek mevzular değil. Artı 0 Eksi
Kardeş kalk doktora git bazı karasinek türleri bu tarz hareketleri yumurtlamak için yapıyor. Yumurtlamasa bile parazit bırakmıştır. Sağır olmadan önce doktora git. Bunlar ihmal edilecek mevzular değil.