deux freres Megapat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 799 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Mart 2021 #12 Ben iki kulağımı da eczanede deldirdim. Delmeden hemen önce sprey sıkıyorlar, bu yüzden hiçbir acı hissetmedim. Sinek ısırığı gibi bir şeydi. Ancak deldirdikten sonra en azından 3 hafta deldirme küpesini çıkarmanızı önermem.
Ben iki kulağımı da eczanede deldirdim. Delmeden hemen önce sprey sıkıyorlar, bu yüzden hiçbir acı hissetmedim. Sinek ısırığı gibi bir şeydi. Ancak deldirdikten sonra en azından 3 hafta deldirme küpesini çıkarmanızı önermem.
Memolii7 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 21 Mart 2021 #13 Deldirdim bu arada, ablam deldi kendisi doktor. Eczaneden intraket iğnesi aldım biraz acıttı tabancayla daha acısız olacağını düşünüyorum.
Deldirdim bu arada, ablam deldi kendisi doktor. Eczaneden intraket iğnesi aldım biraz acıttı tabancayla daha acısız olacağını düşünüyorum.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #14 İğnenin acısı kadar acıtır.