CherArslan Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 641 Çözümler 4 13 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Kulağımı deldirmek istiyorum fakat evet memur deldirebiliyor ama memur olurken mülakatta falan bu yüzden eleyebilirler mi?
Arkadaşlar merhaba. Kulağımı deldirmek istiyorum fakat evet memur deldirebiliyor ama memur olurken mülakatta falan bu yüzden eleyebilirler mi?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 13 Eylül 2023 #2 CherArslan dedi: Arkadaşlar merhaba. Kulağımı deldirmek istiyorum fakat evet memur deldirebiliyor ama memur olurken mülakatta falan bu yüzden eleyebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Yazana göre herhangi bir engel koymuyor.
CherArslan dedi: Arkadaşlar merhaba. Kulağımı deldirmek istiyorum fakat evet memur deldirebiliyor ama memur olurken mülakatta falan bu yüzden eleyebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Yazana göre herhangi bir engel koymuyor.
Wojaiss Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 179 Çözümler 1 13 Eylül 2023 #3 CherArslan dedi: Arkadaşlar merhaba. Kulağımı deldirmek istiyorum fakat evet memur deldirebiliyor ama memur olurken mülakatta falan bu yüzden eleyebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Memurluk sınavına girmeden 2 ay öncesine kadar, küpe takma 2 ay içinde o delik muhtamelen kapanır. Ve bir sorun olurmu bilmiyorum.
CherArslan dedi: Arkadaşlar merhaba. Kulağımı deldirmek istiyorum fakat evet memur deldirebiliyor ama memur olurken mülakatta falan bu yüzden eleyebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Memurluk sınavına girmeden 2 ay öncesine kadar, küpe takma 2 ay içinde o delik muhtamelen kapanır. Ve bir sorun olurmu bilmiyorum.
CherArslan Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 641 Çözümler 4 13 Eylül 2023 #4 534747 dedi: Yazana göre herhangi bir engel koymuyor. Genişletmek için tıkla... Yazana göre evet koymuyor da yazana uydurmak meşhur. Wojaiss dedi: Memurluk sınavına girmeden 2 ay öncesine kadar, küpe takma 2 ay içinde o delik muhtamelen kapanır. Ve bir sorun olurmu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıl taksam kapanmaz diyorlar hocam tam anlamıyla zaten kişiden kişiye göre değişiyormuş.
534747 dedi: Yazana göre herhangi bir engel koymuyor. Genişletmek için tıkla... Yazana göre evet koymuyor da yazana uydurmak meşhur. Wojaiss dedi: Memurluk sınavına girmeden 2 ay öncesine kadar, küpe takma 2 ay içinde o delik muhtamelen kapanır. Ve bir sorun olurmu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıl taksam kapanmaz diyorlar hocam tam anlamıyla zaten kişiden kişiye göre değişiyormuş.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 13 Eylül 2023 #5 Küpe takan öğretmenimiz vardı.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 13 Eylül 2023 #6 CherArslan dedi: Yazana göre evet koymuyor da yazana uydurmak meşhur. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer sizi sırf küpeniz vs. var diye eliyorlarsa şikayetçi olun zaten. İnsan hakkı ihlali dediğiniz şey.
CherArslan dedi: Yazana göre evet koymuyor da yazana uydurmak meşhur. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer sizi sırf küpeniz vs. var diye eliyorlarsa şikayetçi olun zaten. İnsan hakkı ihlali dediğiniz şey.
sundaymorn Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Eylül 2023 #7 Düz memurlukta hiç bir şey olmaz. Kimse kulağına bakmaz. Asker polis olacaksandab Sağlık yönetmeliğini açıp bakacaksın bu kadar basit. Fakat mulakat yaptigin adamlar küpe izini uzaktan farkedip hoş karşilamazsa elenirsin.
Düz memurlukta hiç bir şey olmaz. Kimse kulağına bakmaz. Asker polis olacaksandab Sağlık yönetmeliğini açıp bakacaksın bu kadar basit. Fakat mulakat yaptigin adamlar küpe izini uzaktan farkedip hoş karşilamazsa elenirsin.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 13 Eylül 2023 #8 Mülakatla giriş yapılan bölümlerde karşınızdaki kişinin tavrına göre etkisi olur.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2023 #9 Tanıdığın yoksa mıknatıslı küpelerden alabilirsin. İs garanti olunca deldirirsin.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 13 Eylül 2023 #10 Neden öyle bir şey olsun hala anlayamadım?