yav kanka benimde şöyle bi korkum var kasım celbinde askere gideceğim kulağımı deldireli 5 sene oluyor aktif olarak küpe takıyorum ama askerde bu delikler kapanır mı acabaBaş hariç normal duş alabilirsiniz. İlk 1/1.5 hafta kulağınıza hiç ellemeyin ki küpe tamamen otursun. Ondan sonra çıkarıp istediğiniz küpeye geçebilirsiniz.
İlk zamanları önemli, ondan sonra normal yaşantınıza devam edebilirsiniz.
Yav kanka benim de şöyle bir korkum var kasım celbinde askere gideceğim kulağımı deldireli 5 sene oluyor aktif olarak küpe takıyorum ama askerde bu delikler kapanır mı acaba?
Baş hariç normal duş alabilirsiniz. İlk 1/1.5 hafta kulağınıza hiç ellemeyin ki küpe tamamen otursun. Ondan sonra çıkarıp istediğiniz küpeye geçebilirsiniz.
İlk zamanları önemli, ondan sonra normal yaşantınıza devam edebilirsiniz.
Hocam benim küpeler biraz afili evde takmaya uygun değil nokta küpeye zor tahammül etmişti peder evde delinirken takılan küçük küpeyi takmayı planlıyordum zararlı mıdır bir de arada döndürün yapışmasın kulağınıza diyorlardır o ne için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.