Kulak tıkacı önerisi

SethIsMySon

Attopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Uyurken rahatsız etmeyecek bir kulak tıkacı istiyorum, kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Aşağıdaki yazıları okumanız gerekli değil, sadece sinirlendim biraz, isteyen okusun.

Mahallenin kesinlikle en gürültülü sokağındayım, diğer sokakların çoğu huzur dolu. En garip, en zekasız çocuklar bizim sokakta, kendi annesine "duygu abla" diye sebepsiz yere bağırandan tutun, Recep Tayyip Erdoğan şarkısı söyleyen veletlere kadar. Son ses şarkı açan zevksiz keko araba sahipleri ne hikmetse bizim sokaktan çıkana kadar sesi köklüyor ve sokağın bitiminden caddeye çıkarken sesi kapatıyorlar. Yemin ediyorum ki bugün oturdum bunları izledim ve resmen özellikle yapıyorlarmış gibi bizim sokağı inletip, sokak bitince sesi kısıyorlar. Hepsini geçtim bir tane keko, benzin yakmasın diye motosikletin kontağını kapatıp yokuştan fıtı fıtı iniyor ve bizim sokağa girince kontağı açıp marşa basıyor, o külüstürle sokak boyunca beynimi mikiyor. Sabah ekmeğin tanesine 6 lira vermiş adamlar, akşam halay falan çekiyor arkadaş neyin mutluluğu bu? Zekası bu kadar düşük insanlar zaten uyarıdan anlamaz, ben de 25'ime gireceğim çıkıp çocuk gibi kavga edip itle itlik yapacak değilim, yakın zamanda taşınmam da imkânsız. Yaz günü camları mı kapatayım ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Camları kapatmanız en iyisi olacaktır. Kulak tıkacı kulağınızda yaralara yol açabilir. Kulak tıkaçları denizde kullanılmaya müsait şeylerdir. Camları kapatın derim.

Camları kapatmanız en iyisi olacaktır. Kulak tıkacı kulağınızda yaralara yol açabilir. Kulak tıkaçları denizde kullanılmaya müsait şeylerdir. Camları kapatın derim.
Deniyorum ama maalesef çok bunaltıcı oluyor vantilatör falan çalıştırsam bile.
Odamda 3d yazıcı çalışırken takıp uyuyorum. Sesi kesiyor ve rahat. Denizde de kullanıyorum.
Teşekkür ederim şu an bakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı