Jextra1 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Pilot olmak istiyorum. Kulap tüpü ameliyatı olmuştum. Bugün Türk hava yolları'nın pilot sağlık PDF'sini okudum. Orada kulak zarı ameliyatları olanlar aday olamaz gibi bir şey yazıyordu
Pilot olmak istiyorum. Kulap tüpü ameliyatı olmuştum. Bugün Türk hava yolları'nın pilot sağlık PDF'sini okudum. Orada kulak zarı ameliyatları olanlar aday olamaz gibi bir şey yazıyordu
sundaymorn Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Eylül 2023 #2 Pdf te ne yazıyor hocam ? Orada yazıyorsa sorun olabilir. Ama onların raporlarınında derecesi varsır sen yinede hazırlan her şeyi dört dörtlül yap.
Pdf te ne yazıyor hocam ? Orada yazıyorsa sorun olabilir. Ama onların raporlarınında derecesi varsır sen yinede hazırlan her şeyi dört dörtlül yap.
Jextra1 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Kulak zarı Ameliyatları - Geçmişte yapılmış ameliyatlar da dahil tüm adayların işe girişi uygun değildir
Kulak zarı Ameliyatları - Geçmişte yapılmış ameliyatlar da dahil tüm adayların işe girişi uygun değildir
Semih1989 Femtopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 Engeldir, pilot olamazsınız
Jextra1 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #5 Semih1989 dedi: Engeldir, pilot olamazsınız Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.