Kulak üstü Bluetooth kulaklık önerisi

Superova

Centipat
Bluetooth kulaklık almak istiyorum, kulak üstü bütçem 1500TL. Önceden JBL T500 ve T510 kullandım ses güzel ama dayaniklı değil ikisi de 1 yılda bozuldu, önerisi olan var mı?
Kaliteli ve bilindik marka olursa sevinirim.
Olmazsa JBL T520 düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anker'İ tavsiye ederim hocam. Ses kalitesi güzel. Kendi uygulamasından ekolayzer ayarlarını dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Ses kalitesine göre fiyatı gerçekten düşük. Bir tık üstü de var o ise 2000 tl civarı olduğundan dolayı bütçenize uygun olmadığından, en uygun bunu attım.

Tamam hocam listeye ekledim biraz daha bekleyip öyle seçeceğim teşekkürler. Bu kulaklık demir mi plastik mi çünkü JBL de yukarı kısımlar zamanla esneyip kulağa oturmuyordu ses az gelmeye başlıyordu ve yastıkların kaplaması parçalandı bunda böyle sorun olur mu?

Anker'i tavsiye ederim hocam. Ses kalitesi güzel. Kendi uygulamasından ekolayzer ayarlarını dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Ses kalitesine göre fiyatı gerçekten düşük. Bir tık üstü de var o ise 2000 TL civarı olduğundan dolayı bütçenize uygun olmadığından, en uygun bunu attım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı