hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #1 Günde 5-6 saat kullanmak kulak ağrısı falan yapar mı? Kulağa herhangi bir zararı olur mu? Ses seviyesi ortalama düzeyde ne az ne çok.
Günde 5-6 saat kullanmak kulak ağrısı falan yapar mı? Kulağa herhangi bir zararı olur mu? Ses seviyesi ortalama düzeyde ne az ne çok.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 14 Nisan 2022 #2 hobidi dedi: Günde 5-6 saat kullanmak kulak ağrısı falan yapar mı? Kulağa herhangi bir zararı olur mu? Ses seviyesi ortalama düzeyde ne az ne çok. Genişletmek için tıkla... Benım kulaklarımda çok değişik his oluyor garip bir his. Onun haricinde bişey olcağını sanmam. Genede çok takmayın.
hobidi dedi: Günde 5-6 saat kullanmak kulak ağrısı falan yapar mı? Kulağa herhangi bir zararı olur mu? Ses seviyesi ortalama düzeyde ne az ne çok. Genişletmek için tıkla... Benım kulaklarımda çok değişik his oluyor garip bir his. Onun haricinde bişey olcağını sanmam. Genede çok takmayın.
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 hobidi dedi: Günde 5-6 saat kullanmak kulak ağrısı falan yapar mı? Kulağa herhangi bir zararı olur mu? Ses seviyesi ortalama düzeyde ne az ne çok. Genişletmek için tıkla... Saçının şeklini bozar.
hobidi dedi: Günde 5-6 saat kullanmak kulak ağrısı falan yapar mı? Kulağa herhangi bir zararı olur mu? Ses seviyesi ortalama düzeyde ne az ne çok. Genişletmek için tıkla... Saçının şeklini bozar.
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 14 Nisan 2022 #4 Kanka ben öyle dinlersem beynimi hissetmiyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.355 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Nisan 2022 #5 Kulağı tam sarmıyorsa, üstüne geliyorsa kulak kıkırdaklarının ağrımasına neden olabilir. Sürprizbozan kepçe kulak sorunu varsa düzeltebilir.
Kulağı tam sarmıyorsa, üstüne geliyorsa kulak kıkırdaklarının ağrımasına neden olabilir. Sürprizbozan kepçe kulak sorunu varsa düzeltebilir.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #6 Lamine Yamal dedi: Benım kulaklarımda çok değişik his oluyor garip bir his. Onun haricinde bir şey olcağını sanmam. Gene de çok takmayın. Genişletmek için tıkla... 40 dakikada bir çıkarıyorum 10 dakika falan günde toplamda o kadar duruyor kulağımda.
Lamine Yamal dedi: Benım kulaklarımda çok değişik his oluyor garip bir his. Onun haricinde bir şey olcağını sanmam. Gene de çok takmayın. Genişletmek için tıkla... 40 dakikada bir çıkarıyorum 10 dakika falan günde toplamda o kadar duruyor kulağımda.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 14 Nisan 2022 #7 Kulaklığın pedleri kaliteli ise bir sıkıntı olmaz. Hiç çıkarmasan bile ağrı yapmaz.