Kulak üstü kulaklık kafada göçük yapar mı?

Yaklaşık 2 senedir kulak üstü kulaklık kullanıyorum. Markası HP orta seviye bir şey çok kullanınca kulakta ve başta ağrı yapıyor son zamanlarda çık rahatsız ediyordu. Ve sabah bir video gördüm kulak üstü kulaklık kullananların kafasında göçük oluşmuş cidden korktum ve sanki benim kafamda biraz var gibi. Kulak içi kulaklığa geçmeli mıyım? Ayrıca bir arkadaş kulak üstü kulaklığın çok kullanımda işitme kaybına neden olduğunu yazmış sanki eskisi gibi duyamıyorum. Para sağlığından önemli değil kulak üstü kulaklığı bırakıp kulak içine geçmeli miyim? Varsa ürün tavsiye eder misiniz?

Bazı kişilerde yaptığı doğru fakat çok uzun süre aralıksız takmak gerekiyor 7+ saat gibi ki olsa bile kalıcı bir iz değil 2-3 ay da tamamen eski haline geliyor kısacası aralıksız çok uzun saatler takmıyorsanız büyütülecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum hocam ayrıyeten işitme kaybı kulak içi kulak üstü fark etmeksizin yüksek sesli kullanıyor iseniz uzun vadede yapabilir (kesin olur diyemem)

Yaklaşık 2 senedir kulak üstü kulaklık kullanıyorum. Markası HP orta seviye bir şey çok kullanınca kulakta ve başta ağrı yapıyor son zamanlarda çık rahatsız ediyordu. Ve sabah bir video gördüm kulak üstü kulaklık kullananların kafasında göçük oluşmuş cidden korktum ve sanki benim kafamda biraz var gibi. Kulak içi kulaklığa geçmeli mıyım? Ayrıca bir arkadaş kulak üstü kulaklığın çok kullanımda işitme kaybına neden olduğunu yazmış sanki eskisi gibi duyamıyorum. Para sağlığından önemli değil kulak üstü kulaklığı bırakıp kulak içine geçmeli miyim? Varsa ürün tavsiye eder misiniz?
İşitme kaybına neden olan şey kulaküstü kulaklık takmanız değil, kulaklık takmanız. Günde belli bir sürenin üzerinde kulaklık kullanımı kulakiçi de olsa kulaküstü de olsa işitme de kayıp olmasına neden olabilir. Ek olarak göçen şey kafanız değil saçınız. Kulaklık baskı ile saçı bir süre sonra basık durmaya alıştırdığı için sanki göçük oluyormuş gibi gözüküyor yoksa kulaklıkta ki bandın kafatasını bükebileceğini hiç sanmıyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı