Kulak ustu kulaklık onerisi

surrealist_adam

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar muzik dinlemek icin kulak ustu kulaklık alacagim bütçem 3500TL. 4000TL'ye kadar Asım yapabilirim aklimdaki modeller Anker Q30, JBL Tune 760NC ve Sennheiser 350BT var hangisi daha iyi ve mantikli. Onerdiginiz baska model varsa onu da tercih edebilirim.

Son düzenleme:
Q30 öneririm aklındaki modellerden daha iyi pişman olmazsın.

Bende ikisi arasında kaldım. Acaba Sennheiser'in bu modelini kullandiniz mi?
Bu modelini kullanmadım fakat Sennheiser kulaklıklarda ün yapmış bir firma. Özellikle Hi-Fi olarak biliniyor. Anker'in kulaklık konusunda pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Bu modelini kullanmadım fakat Sennheiser kulaklıklarda ün yapmış bir firma. Özellikle Hi-Fi olarak biliniyor. Anker'in kulaklık konusunda pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Hocam Anker Q30'un ses kalitesini herkes ovuyor ama ben gorunus olarak begenemedim maalesef sennheiserdede model en dusuk modeli oldugu icin bir magazaya gidip ikisini de test etmeyi dusunuyorum.

Hocam Anker Q30'un ses kalitesini herkes ovuyor ama ben gorunus olarak begenemedim maalesef sennheiserdede model en dusuk modeli oldugu icin bir magazaya gidip ikisini de test etmeyi dusunuyorum.

Ufaktan hortlattık ama Anker terletiyor almadıysan göz önünde bulunudur. Önümüz yaz. Hi-Fi konusuna gelecek olursak çoğu platform desteklemiyor özellikle Hi-Fi içinde Deezer falan geçmek mantıksız. Bir de cihaz destekleme durumuna bakın. Ek özelliklerden aktive etmek gerekiyor. Q30 Hi-Fi konusunda başarılı diyebilirim ama Deezer'a daha fazla katlanamadığım için Spotify'ye geri döndüm.

Sağ olun hocam AirPods Max aldim biraz alakasiz oldu konudakilerle ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…