XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 11 Mart 2022 #1 Selamünaleyküm. Sabahları Ankara'da çok rüzgar esiyor, ben montumun şapkasını geçiriyorum ama kulaklarıma hep soğuk giriyor. Bu beni hasta eder mi? Kulak agriması, kuru öksürük gibi.
Selamünaleyküm. Sabahları Ankara'da çok rüzgar esiyor, ben montumun şapkasını geçiriyorum ama kulaklarıma hep soğuk giriyor. Bu beni hasta eder mi? Kulak agriması, kuru öksürük gibi.
Gariban1 Decapat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #2 Edebilir kulaklarını soğuktan uzak tutmaya çalış.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 Hayır etmez bende dolmuş bekliyorum şu ana kadar hiçbir şey olmadı ama kişiden kişiye değişebilir.
Gariban1 Decapat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #4 Zyplux dedi: Hayır etmez bende dolmuş bekliyorum şu ana kadar hiçbir şey olmadı ama kişiden kişiye değişebilir. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın ben kulaklarıma soğuk girince hemen hasta olan biriyim ama arkadaşım tam tersi mesela.
Zyplux dedi: Hayır etmez bende dolmuş bekliyorum şu ana kadar hiçbir şey olmadı ama kişiden kişiye değişebilir. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın ben kulaklarıma soğuk girince hemen hasta olan biriyim ama arkadaşım tam tersi mesela.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 11 Mart 2022 #5 Gariban1 dedi: Edebilir kulaklarını soğuktan uzak tutmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Soğuktan uzak tutmaya çalışıyorum ama buralar kuzey kutbu gibi
Gariban1 dedi: Edebilir kulaklarını soğuktan uzak tutmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Soğuktan uzak tutmaya çalışıyorum ama buralar kuzey kutbu gibi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #6 Bugün içime kar döktüler ve hala zatüre olmadım. Bu arada çoraplarım da saf su halindeydi. Yani kişiden kişiye değişir. Bağışıklık ile ilgili.
Bugün içime kar döktüler ve hala zatüre olmadım. Bu arada çoraplarım da saf su halindeydi. Yani kişiden kişiye değişir. Bağışıklık ile ilgili.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #7 XEfe.Bey dedi: Soğuktan uzak tutmaya çalışıyorum ama buralar kuzey kutbu gibi Genişletmek için tıkla... -4 dereceydi sabah 6'ta bugün Ankara.
XEfe.Bey dedi: Soğuktan uzak tutmaya çalışıyorum ama buralar kuzey kutbu gibi Genişletmek için tıkla... -4 dereceydi sabah 6'ta bugün Ankara.