Kulaklığa su dökülmesi sorun yaratır mı?

Cemtastan23

Hectopat
Makaleler
1
Dün gece 1 gibi kulak üstü kulaklığa neredeyse 1 bardak su döküldü, ben de kulaklığı bir yere kaldırıp kurumasını bekledim. Şu an birkaç saat önce ise kulaklığı kurutma makinesiyle 5-10 dk civarı kuruttum. Kulaklıkta bir sorun olmuş mudur? Benim korkum bozulması değil, elektrik kaçağı vs. yapması. Şimdi takıp deneyeyim mi yoksa kulaklık çöp mü oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz kardeşim yıkamış oldun ne güzel. Şaka maka pedleri çıkar ve pirince yatır. Sonra tekrar kurut.

Yani su damlacıkları kalmış olabilir yine de. İçini açmadan bilemezsin. Ama bir tur daha sıcak hava tutup bir süre daha kurumasını bekleyebilirsin. En azından devrelerde vs. oksitlenme riskini de azaltmış olursun. Ama onun dışında en kötü kulaklık çalışmayacaktır kısa devreden falan. Bir de kulaklığın hoparlör kısmındaki diyaframların arasına girmişse seste sorun olabilir ama o da biraz kurutmayla düzelebilir. Bence en iyisi vidalarıyla açıp içi açık bir şekilde kurumaya bırakman. Sonrasında da sadece vidalarını tekrar sıkar kullanmaya devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…