Merhaba arkadaşlar. Bende bir kablosuz kulaklık var. Bunu şarj etmek için sürekli olarak bilgisayarımı kullanıyorum ve şarj olurken uzun süreler boyunca bilgisayara bağlı kalıyor gün içerisinde. Bu durumun sürekli kullanımı laptop üzerinde donanımlarda herhangi bir ekstra yorgunluğa vs. sebep olabilir mi kullanırken yoksa herhangi bir fark yaratmaz mı?
Merhaba arkadaşlar. Bende bir kablosuz kulaklık var. Bunu şarj etmek için sürekli olarak bilgisayarımı kullanıyorum ve şarj olurken uzun süreler boyunca bilgisayara bağlı kalıyor gün içerisinde. Bu durumun sürekli kullanımı laptop üzerinde donanımlarda herhangi bir ekstra yorgunluğa vs. sebep olabilir mi kullanırken yoksa herhangi bir fark yaratmaz mı?
Anladım. Laptop üzerinde de bir etkisi olmaması benim için daha önemli. Akım değerlerini bilmiyorum ancak bir yandan kulaklığı beslerken laptop kendine çektiği elektrikten ödün vermesini istemiyorum, bunlar minimal boyutlardaysa zaten sorun yok
Anladım. Laptop üzerinde de bir etkisi olmaması benim için daha önemli. Akım değerlerini bilmiyorum ancak bir yandan kulaklığı beslerken laptop kendine çektiği elektrikten ödün vermesini istemiyorum, bunlar minimal boyutlardaysa zaten sorun yok.