Kulaklığı şarj ederken sürekli olarak bilgisayarı kullanmak sorun yaratır mı?

TheParadox

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende bir kablosuz kulaklık var. Bunu şarj etmek için sürekli olarak bilgisayarımı kullanıyorum ve şarj olurken uzun süreler boyunca bilgisayara bağlı kalıyor gün içerisinde. Bu durumun sürekli kullanımı laptop üzerinde donanımlarda herhangi bir ekstra yorgunluğa vs. sebep olabilir mi kullanırken yoksa herhangi bir fark yaratmaz mı?

Alternatif olarak adaptör de kullanabilirim.

Hayır bir sorun olmaz.

Hayır bir sıkıntı yaratmaz ama şarj olurken aynı anda kulaklığı kullanırsanız kulaklığın batarya ömrü daha hızlı azalır.

Kulaklığı şarj ederken bilgisayardaki sesleri onunla dinlemiyorsan bilgisayardan şarj etmek yerine bir şarj adaptörüyle şarj etmeni öneririm.
Hayır bir sıkıntı yaratmaz ama şarj olurken aynı anda kulaklığı kullanırsanız kulaklığın batarya ömrü daha hızlı azalır.
Ciddiye alınacak bir azalma olmaz.

Anladım. Laptop üzerinde de bir etkisi olmaması benim için daha önemli. Akım değerlerini bilmiyorum ancak bir yandan kulaklığı beslerken laptop kendine çektiği elektrikten ödün vermesini istemiyorum, bunlar minimal boyutlardaysa zaten sorun yok

Laptopa bir zararı olmaz internette hiç öyle bir şey görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…