Kulaklığıma laf ettirmem

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video' ya tepki olarak kendi 9.99 TL( bakın 10 değil ) değerindeki kulaklığımı koyuyorum.

Doğrudan erişim: http://t1310.hizliresim.com/1g/w/tzur4.jpg

Söyleyin neresi kötü

Bilgi vermek gerekirse;

Toplam 3 ay kullandım bu hale geldi ve kulaklığı patladı. Yani cızırtıdan başka hiç bir şey gelmiyor. Birazdan çöpe atıcam bu ana kadar neden beklettim hiç bilmiyorum. Alıcılara, niyetli kişilere kesinlikle tavsiye etmem

Son düzenleme:
Eğer şöyle bir 200-240 lira gibi bütçeniz varsa kulaklığı Amazon'dan almanızı tavsiye ediyorum. 90$ + 20$(Kargo) ile toplamda 110$ yani 220 TL'ye (ürün ücreti 100$'ı (75€) geçmediği için gümrükten muaf) Logitech G930 aldım. Aynı kulaklık Türkiye de 500 lira.

Hakikaten öyle . Orada birde mouse gördüm 52$ fiyatı Benim mouse taş çatlasa 20 TL ama Çokta uzun süredir kullanıyorum.

[/URL][/IMG]

Şu an içime kurt düştü. Bu farelerin yanan ışığı fareyi kullandığınız müddet sürekli elinize geliyor. Zararı var mı ?

Aynı kulaklığın Minton marka olanını 3 sene falan kullandım Hala sorunsuz çalışıyor. 5 ya da 6 liraya almıştım hatta Sesi çok kötü o ayrı mesele.

Ben Migros'da gördüm Turst Quasar kulaklığı. Fakat kulakiçi kulaklık kullanmayı tercih ettim için almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…