Kulaklığımda takılma oluyor

Q8400, 4 GB RAM, yaklaşık 15 yıllık 400 Watt PSU ve GTX 650 kullanıcısıyım. 2 gün önce HDD yaktım.
O zaman bilgisayarımda Windows 7 kullanıyordum. Hiçbir sorunu yoktu daha öncesinde. HDD'yi yaktıktan sonra dün 2.el HDD aldım ve üstüne Win 10 kurdurdum. Bilgisayar açıkçası işletim sistemi düzgün kurulduğundan çok hızlandı. Ama müzik dinlerken saliselik takılmalar oluyor ve insanı delirtiyor. Yüksek sesli müzik dinleyemiyorum denilebilir. PSU 400 Watt ama eski. Böyle gücü yetmeyen Powerbank'e kulaklığımı taktığımda da aynı sorundan müzdariptim. Acaba PSU'nun gücü bilgisayara yetmiyor olabilir mi? Ve çok hafif de olsa artık PSU'dan bir koku alıyorum. Yanık demeye korkuyorum açıkçası. PC'de hızlandırma olarak her şeyi yaptım daha az kullansın diye ama nafile.

Sorun PSU'dan mı kaynaklı? Gücü bilgisayara yetmiyor olamaz diye düşünüyorum. Acaba RAM falan mı yetmiyor diyorum da RAM'la olsaydı iş PC yavaşlardı. Sorun tek müzik dinlemede var. Müzik dinlerken biraz farklı sesler biraz fazla sesler gelince kasma takilma oluyor müzikte. Nedir bunun sebebi? PSU'yu mu değiştireceğim?

Not: DWD RAW'ın güç girişini çıkarttım önceden takılıydı. Win7 kullanırken GT430 ekran kartı kullanıyordum. O zaman işletim sistemini sıkıntılı kurmuş olabileceğimden PC yavaştı. Ama müzikte oyunda hiçbir sorunum yoktu. Her şey HDD yandıktan ve ekran kartı alındıktan sonra başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı