Bende yanlış sürücü yazılımını kurduğum için olmuştu böyle bir saçmalık. Anakart üreticisinin sitesinde varsa oradaki yazılımı indirebilir misiniz, ya da onu mu kullanıyorsunuz? Yanlış anlamadım değil mi, çıkış hattındaki sesi karşıdaki kişilerin duyduğunu kastediyorsunuz.
Anakart üreticisinin sitesinden kurmadım Realtek High Definition Audio kullanıyorum. İnternetten bu sürücün ismini yazarak indirdim. Dediğiniz gibi Anakart'ın sitesinden indiriyim bir de. Evet, yanlış anlamadınız sorun tam olarak öyle.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Bu tarz aparat mı kullanıyorsunuz ? Bende almayı düşünüyorum böyle bir şey.
@356463 Yok hocam, bana ses geliyor ama karşı tarafta aynı şekil duyuyor yani yankı denilecek seviye değil. @Arawn920 Ben şunu aldım hocam, çok para vermek istemedim bir aparat diye.
Bu bildiğin yazılım ile alakalı. Dönüştürücü böyle bir şey yapması muhtemel değil ya da direk kulaklık çıkışı ile mikrofon girişi birbirine bağlı. Telefonda falan dene. Daha kesin sonuç olur.
Telefonda denedim ve herhangi bir sıkıntı yoktu. Attığım görselde ki en üstteki sürücüyü kurdum, kulaklığın bir anda ses kalitesi yükseldi ve normalde hoparlör olarak tanırken şimdi kulaklık olarak tanıyor. Ama mikrofon hala aynı maalesef.