Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor

ahmet390

Centipat
Daha fazla  
Mikrofonum Windows 8.1 de iken gayet de güzel çalışıyordu fakat şimdi çalışmıyor (kulaklığın kendi mikrofonu) ama kulaklık çalışıyor gayet de güzel ama ses Win 8.1'e göre daha az. O dert değil de mikrofonun driverlarını kurunca mikrofon güzel çalışıyor ama bilgisayarı yeniden başlatınca mikrofonu yine bozuluyor. Her driver sürümünü denedim 2018'den 2023'e kadar tüm Realtek'leri denedim hepsinde aynı sonuç. Bilgisayarı kapa aç ve mikrofon çalışmıyor hatta bazen mikrofon testini açınca cızırtı geliyor bazen YouTube'deki videonun sesi aklınıza gelebilecek her şeyi denedim aktifleştirdim ayarlardanda bassı falan bile artırdım yani. Soran olursa diye anakartım K30bf_M32BF_A_f_B31BF_6 sorun kesinlikle ama kesinlikle yazılımsal kulaklıkta sorun yok yani. PC'yi formatlamak da istemiyorum o yüzeden format atın demeyin. Basit çözümlerde sunmayın sayamayacağım kadar şey denedim hatta emulator indirip Windows 7'yi kurdum onda denedim onda oldu gittim Linux kurdum denedim onda bile oldu. Benim Windows 10 Ghost Spectre yani orijinal değil. Ama bu bir şeyi değiştirmez Windows 10 aynı Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı