Kulaklığın jak ucu kasada kaldı

ÖmerIsTurkish

Centipat
Daha fazla  
Kulaklığın ucu jak ucu kasada kaldı nasıl çıkarabilirim?

Hocam çok önceden bir video görmüştüm. İnce bir silikon çubuğun ucunu eritip telefonun şarj soketinde kalmış uca değdirip yapışınca çekiyorlardı. Ama daha profesyonel birine danışmak en iyisi.

Metal görünümlü kısım tek mi kaldı yoksa kalıbı da mı kaldı?

Metal yeri.

Babam yapabilir mi ki? PC mühendisi babam bir sormam lazım ama konu açık dursun yine de olmazsa ben yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam belki olabilir ama dikkatli olmaz lazım jak ucunun girdiği yere erimiş silikon akarsa falan daha kötü olur.

Metal yeri.

Babam yapabilir mi ki? PC mühendisi babam bir sormam lazım ama konu açık dursun yine de olmazsa ben yazarım.
Yaşadım bu durumu daha önce, sakızı az bir şey çiğneyip, sakız çok da erimeden kürdanın bir ucuna takıp çıkartmıştım ben. Bir deneyebilirsin.

Yaşadım bu durumu daha önce, sakızı az bir şey çiğneyip, sakız çok da erimeden kürdanın bir ucuna takıp çıkartmıştım ben. Bir deneyebilirsin.

Bir deneyim.

Olmadı ne olacak şimdi? @Yener K. aga senin önerin var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son çare yenilemek gibi duruyor. Silikon veya yapıştırıcı yöntemini deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…