Kulaklığın kafa bandı kırıldı

KaizenG

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XPG 3600mhz 2x16
Asus Rog Strix GTX 1080 Tİ
Asus B450 MK II
Ryzen 5 5600
Meslek
Yazılım Öğrencisi
Arkadaşlar kulaklığımın kafa bandının olduğu kısım ortadan kırıldı Japon yapıştırıcısı ile yapıştırmayı denedim olmadı.
Nasıl yapıştırabilirim? Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenisini alın. Bantla falan deneyin bir şeyler.

Koli bandıyla bantla. Üzerine bulaşık süngeri koyabilirsin.

Arkadaşlar kulaklığımın kafa bandının olduğu kısım ortadan kırıldı Japon yapıştırıcısı ile yapıştırmayı denedim olmadı.
Nasıl yapıştırabilirim? Yardım edin.

Garantisi varsa gönder. Nasıl kırdın bir de oğlum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Götür sanayiye plastik kaynak yaptır. Araya zımba da koyar canavar gibi olur

Garantisi varsa gönder. Nasıl kırdın bir de oğlum?
Valla orası çok ironik. LoL oynarken bir anda kulaklığı kafamdan çıkardım ortadan ikiye cart diye ayrıldı bende anlamadım nasıl gelişti olay

Valla orası çok ironik. LoL oynarken bir anda kulaklığı kafamdan çıkardım ortadan ikiye cart diye ayrıldı bende anlamadım nasıl gelişti olay
dostum LoL bu insana herşeyi yaptırır ama farkında olmazsın

Dostum LoL bu insana her şeyi yaptırır ama farkında olmazsın.

Vallahi öyle ya pamuk üstüne Japon yapıştırıcı döktüm yapıştırdım tekrar kırıldı şimdi zımbaliyacağım

Benim JBL T510'un hem orası hemde onun aşağısında olan kısım kırıldı. Bazen kendi kendine kapanıyor ama seviyorum. Kısacası gittiği yere kadar kullanın.

Benim JBL T510'un hem orası hemde onun aşağısında olan kısım kırıldı. Bazen kendi kendine kapanıyor ama seviyorum. Kısacası gittiği yere kadar kullanın.
benimkide jbl 710 bt Tam ortadan kırıldı bişeyler yaptım pamukla falan yapıştırdım idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…