F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.803 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #11 Ahmetbilgge dedi: Bugün teyzemin oğlu bana bir kulaklık hediye etti fakat C3tech yazıyor. RGB'li kulaklık, masaüstü kulaklığı. İnternete yazıyorum fakat internette ne kulaklık ne de ismine dair bir şey çıkıyor. Yardımcı olur musunuz? Marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Razer Tiamat'ı andırıyor.
Ahmetbilgge dedi: Bugün teyzemin oğlu bana bir kulaklık hediye etti fakat C3tech yazıyor. RGB'li kulaklık, masaüstü kulaklığı. İnternete yazıyorum fakat internette ne kulaklık ne de ismine dair bir şey çıkıyor. Yardımcı olur musunuz? Marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Razer Tiamat'ı andırıyor.
Ahmetbilgge Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Maden mühendisi 27 Ocak 2024 #12 749766 dedi: Hediyenin fiyatı söylenmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii de hani Türkiye'de göremedim kulaklığı değeri nedir onun için dedim.
749766 dedi: Hediyenin fiyatı söylenmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii de hani Türkiye'de göremedim kulaklığı değeri nedir onun için dedim.