WellGöz Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 286 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Yaklaşık 1 ay önce Snopy SN-GX7 kulaklığımın kulaklık çıkışının ucu kırıldı. Mikrofon çıkışını bilgisayarın kulaklık girişine takarak ses alabilir miyim?
Yaklaşık 1 ay önce Snopy SN-GX7 kulaklığımın kulaklık çıkışının ucu kırıldı. Mikrofon çıkışını bilgisayarın kulaklık girişine takarak ses alabilir miyim?
justnovartis Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 73 Yer Niqht City Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Hayır alamazsınız. Sonuçta mikrofon, mikrofon girişine kulaklık, kulaklığa.
WellGöz Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 286 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 Peki dönüştürücü/çoklayıcı ile yapabilir miyim bunu?
justnovartis Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 73 Yer Niqht City Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 WellGöz dedi: Peki dönüştürücü/çoklayıcı ile yapabilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz diye düşünüyorum kablosu duruyor ise uç alarak birleştirme yapabilirsiniz ama teknik bilgi istiyor.
WellGöz dedi: Peki dönüştürücü/çoklayıcı ile yapabilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz diye düşünüyorum kablosu duruyor ise uç alarak birleştirme yapabilirsiniz ama teknik bilgi istiyor.
WellGöz Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 286 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 Onu yapabilirim ama elimin dengesizliğine kurban gidecek diye yapmıyorum. Ayrıca lehim kalemim biraz sıkıntılı.
Onu yapabilirim ama elimin dengesizliğine kurban gidecek diye yapmıyorum. Ayrıca lehim kalemim biraz sıkıntılı.
Dracia Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 77 16 Mayıs 2021 #6 Bir elektrikçiye, elektronikçiye götürüp ucuna yeni jak taktır dostum.