Kulaklığın mikrofon kablosu kesilirse çalışmaya devam eder mi?

jeffington

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Bundan 4 yıl önce aldığım bir kulak üstü kulaklığım var ve ben bu kulaklığın mikrofonunu kullanmak istemiyorum çünkü kablosu uzun olduğu için gereksiz yer kaplıyor ve rahatsız ediyor. Şimdi ben bu kulaklığın mikrofon kablosunu kesersem normal bir şekilde çalışmaya devam eder mi yoksa bozulur mu?

Kulaklıktan ayrı olarak mikrofonun jakını kesersen mikrofon bozulur sadece. Ama kulaklık ve mikrofon tek bir jak ile kullanılıyorsa ikisi birden bozulur.

Kulaklıktan ayrı olarak mikrofonun jakını kesersen mikrofon bozulur sadece. Ama kulaklık ve mikrofon tek bir jak ile kullanılıyorsa ikisi birden bozulur.

Yok çift jaklı mikrofon ile kulaklık bir birinden ayrı.

Mikrofon kablosu derken mikrofonu kesersen, mikrofon gider. Bazen kulaklığı da bozduğunu gördüm mikrofonu kesmenin.

Eğer o kırmızı mikrofon jakını diyorsan sadece o kırmızıyı kesersen mikrofon gider, kulaklık devam eder.

Tek jak kullanan bir kulaklık ise ve kesersen bütün kulaklık gider.

Ek olarak kesmeni önermem, gereksiz zarar bence.

Evet kırmızı mikrofon jakından bahsediyorum. Kulaklığı zamanında 20 TL'ye almıştım benim için pek sıkıntı olmaz.

Sadece mikrofon gider. Ancak dediğim gibir, önermiyorum kesmenizi. Daha iyi yöntemler var. Hemen kesmeyin bence.

Yok zaten yarına kadar kullanmam kulaklığı. Başka yöntemler varsa söyleyebilir misiniz kulaklığın komple bozulabilme ihtimali'de varmış çünkü.

Kulaklık modelini belirtirseniz eğer ne yapmanız gerektiği daha net anlaşılır.

Mikrofonu kullanmak istemiyorsanız eğer bir kablo kesmenize gerek yok. Kulaklık ve mikrofon bağlantısı ayrıysa eğer takmazsınız mikrofon bağlantısını olur biter.

Kulaklık üzerinden ağıza uzayan bir mikrofonsa eğer ve siz bunu istemiyorsanız eğer kulaklığı sökerek işlem alın.
Kesme veya koparma işlemi sonrasında kulaklığa parazit yaptırabilir veya iç yapısına negatif bir etkisi olabilir.

Bu sebeple kulaklık içindeki bağlantılarını sökerek tamamen çıkartmak daha mantıklı bir durumdur.
Kasa tarafındaki bağlantı noktasını kesmenize zaten gerek yok takılmayacağı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…