Merhabalar ben bugün bir kulak içi kulaklık aldım ve bilgisayara taktığımda mikrofonu çalışmıyor ama telefonda mikrofon gayet güzel çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Powermaster Kulaklık Mikrofon Çevirici Ayırıcı Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Powermaster Kulaklık Mikrofon Çevirici Ayırıcı Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Merhabalar ben bugün bir kulak içi kulaklık aldım ve bilgisayara taktığımda mikrofonu çalışmıyor ama telefonda mikrofon gayet güzel çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu sorunu bende yaşıyordum ama şimdi başüstü kulaklık kullanıyorum bilgisayarımda mikrofon girişi yok o yüzden mikrofonunu kullanamıyorum, çok saçma. Mikrofon kısmında kullandığım kulak içi kulaklığı seçsem bile bir şey değişmiyordu USB başüstü kulaklık aldım.
Ses ayarlarından giriş cihazını değiştirmeyi dene. Olmazsa yine ses ayarlarında Ses Denetim Masası var oradan kayıt sekmesindeki ayarları kurcala belki bir şeyler çıkar.