Sergen çavuşoģlu Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #1 Merhabalar ben bugün bir kulak içi kulaklık aldım ve bilgisayara taktığımda mikrofonu çalışmıyor ama telefonda mikrofon gayet güzel çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhabalar ben bugün bir kulak içi kulaklık aldım ve bilgisayara taktığımda mikrofonu çalışmıyor ama telefonda mikrofon gayet güzel çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Arch or Not Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 3 Mayıs 2021 #11 Faraenn dedi: O zaman bunu ve o diğer attığımı alman gerek. Molix MX-2165 7.1 USB Ses Kartı Fiyatları ve Özellikleri Molix MX-2165 7.1 USB Ses Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yerine jak çoğaltıcı alınabilir daha az masraflı. Ayrıca kulaklık model/marka nedir? Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: O zaman bunu ve o diğer attığımı alman gerek. Molix MX-2165 7.1 USB Ses Kartı Fiyatları ve Özellikleri Molix MX-2165 7.1 USB Ses Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yerine jak çoğaltıcı alınabilir daha az masraflı. Ayrıca kulaklık model/marka nedir?