RasihQ Centipat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #1 2 yıldır kullandığım bir kulaklığım var. Bugün mikrofonundan cızırtı geldiğini fark ettim. Ne yapabilirim? Daha önce yoktu.
2 yıldır kullandığım bir kulaklığım var. Bugün mikrofonundan cızırtı geldiğini fark ettim. Ne yapabilirim? Daha önce yoktu.
3 345957 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 10 Aralık 2022 #2 RasihQ dedi: 2 yıldır kullandığım bir kulaklığım var. Bugün mikrofonundan cızırtı geldiğini fark ettim. Ne yapabilirim? Daha önce yoktu. Genişletmek için tıkla... Markası nedir? Sürücüleri güncel mi?
RasihQ dedi: 2 yıldır kullandığım bir kulaklığım var. Bugün mikrofonundan cızırtı geldiğini fark ettim. Ne yapabilirim? Daha önce yoktu. Genişletmek için tıkla... Markası nedir? Sürücüleri güncel mi?
RasihQ Centipat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 345957 dedi: Markası nedir? Sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... sorunu çözdüm ama yine de vaktini ayırdığın için teşekkür ederim
345957 dedi: Markası nedir? Sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... sorunu çözdüm ama yine de vaktini ayırdığın için teşekkür ederim