SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 25 Mayıs 2024 #1 Selam, USB girişli kulakligim üstünde de mikrofonu var. Kardeşim oyun oynarken kendinden geçiyor bagariyor kendine ses ayarı yapamıyor. İyice gerdi bizi. Aygıt Yöneticisi'nden vs yok mudur bu mikrofonu iptal etme yöntemi? Gerçekten çözüm lazım.
Selam, USB girişli kulakligim üstünde de mikrofonu var. Kardeşim oyun oynarken kendinden geçiyor bagariyor kendine ses ayarı yapamıyor. İyice gerdi bizi. Aygıt Yöneticisi'nden vs yok mudur bu mikrofonu iptal etme yöntemi? Gerçekten çözüm lazım.
SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #2 Kapatmaktan kastınızz Full kapatmaksa ses ayarlarından ses Denetim Masası'na girin kayıt deyin yeşil tikliye sağ tıklayın devre dışı bırak deyin.
Kapatmaktan kastınızz Full kapatmaksa ses ayarlarından ses Denetim Masası'na girin kayıt deyin yeşil tikliye sağ tıklayın devre dışı bırak deyin.
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.429 Çözümler 19 25 Mayıs 2024 #3 İçinde mikrafon telini bulup kesebilirsin.
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 25 Mayıs 2024 #4 SunsetPolo dedi: Kapatmaktan kastınızz Full kapatmaksa ses ayarlarından ses Denetim Masası'na girin kayıt deyin yeşil tikliye sağ tıklayın devre dışı bırak deyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, deneyeceğim. VP67 dedi: İçinde mikrofon telini bulup kesebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam iptalden kastım kapatmak komple iptal etmek değil.
SunsetPolo dedi: Kapatmaktan kastınızz Full kapatmaksa ses ayarlarından ses Denetim Masası'na girin kayıt deyin yeşil tikliye sağ tıklayın devre dışı bırak deyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, deneyeceğim. VP67 dedi: İçinde mikrofon telini bulup kesebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam iptalden kastım kapatmak komple iptal etmek değil.