Kulaklığın mikrofonu nasıl kullanılabilir?

WmWAr39

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse.
Laptobum var, kulaklık aldım ama laptobun kendi mikrofonunu kullanıyorum, nasıl kulaklığın mikrofonunu kullanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık tek girişli mi çift girişli mi? Laptoptaki giriş multidir yani tektir sanırsam.
kulaklıkta 2 3.5mm 1 tane usb var yanında dönüştürücü var laptoptaki tek porta takabiliyorum

kulaklıkta 2 3.5mm 1 tane usb var yanında dönüştürücü var laptoptaki tek porta takabiliyorum
USB'nin görevini çözemedim ama iki kulaklık girişini dönüştürü ile taktıysanız ve mikrofon ses almıyor ise bu bir dert. Sadece bir tanesini girişe taktıysanız dönüştürücüyü kullanmanız zorunlu. Spesifik bir modeli var mı kulaklığın?

USB'nin görevini çözemedim ama iki kulaklık girişini dönüştürü ile taktıysanız ve mikrofon ses almıyor ise bu bir dert. Sadece bir tanesini girişe taktıysanız dönüştürücüyü kullanmanız zorunlu. Spesifik bir modeli var mı kulaklığın?

Havit Gamenote H2040D USB LED'lere güç için

Böyle bir konu buldum hocam cevapsız :/ Realtek menüsü içinde kulaklıktaki girişleri taka taka denemeniz lazım. Öbür türlü donanımsaldır çünkü kulaklık basit bir alet. Çok fazla olasılık yok.

Böyle bir konu buldum hocam cevapsız :/ Realtek menüsü içinde kulaklıktaki girişleri taka taka denemeniz lazım. Öbür türlü donanımsaldır çünkü kulaklık basit bir alet. Çok fazla olasılık yok.
burasımı

konu kapanabilir jak tam oturmamış :)

Dosya Ekleri

• 1746181835121.png
    1746181835121.png
    38 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı