Kulaklığın mikrofonu yerine dahili mikrofon kullanılıyor

Deniz0720

Centipat
Monster Abra A5 v15.10.1 kullanıyorum. Bilgisayarımda giriş olarak hoparlör ve mikrofona ait 2 jak mevcut. Arkadaşımdaki v16.X. X serisinde kulaklığı hoparlör çıkışına takınca mikrofonu da kulaklıktan kullanıyor. Ben cihazımda bunu bir türlü sağlayamadım. Her halükarda sesi dahili mikrofondan alıyor. Sesi de kulaklığın mikrofonundan almasını nasıl sağlayabilirim acaba? Windows 10 kullanıyorum ve sürücülerim güncel.

Valla ben de anlamadım ki. Benim bilgisayarım da Windows 10 ve ben ses ikonuna tıklıyorum, ses değiştirme çubuğunun üstündeki aygıtı değiştirerek geçiş yapabiliyorum.

Laptoptaki iki girişe de bağladınız değil mi kabloyu? (Mikrofon mikrofon girişine,Kulaklık hoparlör girişine)

2 ayrı girişli olan laptoplarda olmuyor o çoğaltıcı alman lazım.
arkadaşımın cihazında da iki ayrı giriş var ama tek jaklı normal bir telefon kulaklığı kullanıyor. Hoparlör çıkışına takarak mikrofonu da kulaklıktan kullanabiliyor herhangi bir aparat olmadan. Bende bu yüzden konuyu açtım
Laptoptaki iki girişe de bağladınız değil mi kabloyu? (Mikrofon mikrofon girişine,Kulaklık hoparlör girişine)
hayır , normal telefon kulaklığı kullanıyorum tek jaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…