Y Yavuz Karacaer Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2018 #1 Elimdeki kulaklıkta mikrofon aygıt olarak gözükmüyor. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleme: 24 Aralık 2018
S SupremeMaster Megapat Katılım 23 Eylül 2014 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyan işsiz 24 Aralık 2018 #2 Aynı problemi ben de yaşıyorum. Realtek oem sürücüleri kulaklıklı mikrofonları sadece kulaklık olarak tanıyor ve kulaklığı seçtiğimde mikrofon devre dışı kalıyor. Bazen tüm cihaz tiklerini kaldırdığımda mikrofonu kullanabiliyorum bir dene istersen.
Aynı problemi ben de yaşıyorum. Realtek oem sürücüleri kulaklıklı mikrofonları sadece kulaklık olarak tanıyor ve kulaklığı seçtiğimde mikrofon devre dışı kalıyor. Bazen tüm cihaz tiklerini kaldırdığımda mikrofonu kullanabiliyorum bir dene istersen.
noname_12 Hectopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2018 #3 Usb Ses Kartı 7.1 Virtual 3D Harici Fiyatı - Taksit Seçenekleri Çözüm budur.