Kulaklığın sağ ve solunun ters olması

BurakF

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar çok ihtiyacım olduğundan Çin malı fiyatına göre bence oldukça iyi bir iş çıkaran kulaklık aldım. Neyse.
Left ile Right L ve R şeklinde belirtilmiş. Fakat Left Right test yazınca Left sesleri Sağa Right sesleri ise sola veriyor kulaklığı ters takmayı denesem de kulağa ters oturmuyor ve çok acıtıyor. Lütfen bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuda yapılacak şey, telefonunuzda sesleri tersine vermek olabilir. Eminim ters yazılmıştır yazılar. Benim kulaklığımda da var. Yani ikinci tercih, ters takmak

Bu konuda yapılacak şey, telefonunuzda sesleri tersine vermek olabilir. Eminim ters yazılmıştır yazılar. Benim kulaklığımda da var. Yani ikinci tercih, ters takmak
Pc için kullanıyorum kulaküstü kulaklık Pcde de sesleri tersine vermeyi de bilmiyorum.

Kulaklıkların içini açıp sürücü bağlantılarıyla oynamadığınız sürece imkanı olduğunu pek sanmıyorum, detaylı bilgisi olan biri daha iyi bir yorum yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…