Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 3 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar son ses de müzik dinliyordum hep, 1 hafta falan dinlemedim sonrasında sesin azaldığını fark ettim. Bu neden oluyor? Sesi arttırmam mümkün mü?
Arkadaşlar son ses de müzik dinliyordum hep, 1 hafta falan dinlemedim sonrasında sesin azaldığını fark ettim. Bu neden oluyor? Sesi arttırmam mümkün mü?
Çözüm 2 2 277662 3 Temmuz 2020 Soundbooster tarzı uygulamalar işini görecektir. Ses yüksekliği çoğalır ama ses kalitesi bir nebze düşer onu göz ardı etmen gerek.
Soundbooster tarzı uygulamalar işini görecektir. Ses yüksekliği çoğalır ama ses kalitesi bir nebze düşer onu göz ardı etmen gerek.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 3 Temmuz 2020 #2 Soundbooster tarzı uygulamalar işini görecektir. Ses yüksekliği çoğalır ama ses kalitesi bir nebze düşer onu göz ardı etmen gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
Soundbooster tarzı uygulamalar işini görecektir. Ses yüksekliği çoğalır ama ses kalitesi bir nebze düşer onu göz ardı etmen gerek.
S Schultz00 Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 80 3 Temmuz 2020 #3 Son seste müzik dinlemeni tavsiye etmiyorum kulak sağlığın açısından. İlerleyen süreçte kulaklık değil sesin kulağın bozulur. Artı 0 Eksi
Son seste müzik dinlemeni tavsiye etmiyorum kulak sağlığın açısından. İlerleyen süreçte kulaklık değil sesin kulağın bozulur.
KS KS Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 5 Ağustos 2020 #4 Schultz00 dedi: Son seste müzik dinlemeni tavsiye etmiyorum kulak sağlığın açısından. İlerleyen süreçte kulaklık değil sesin kulağın bozulur. Genişletmek için tıkla... Bunu yeni öğrenmedim. Artı 0 Eksi
Schultz00 dedi: Son seste müzik dinlemeni tavsiye etmiyorum kulak sağlığın açısından. İlerleyen süreçte kulaklık değil sesin kulağın bozulur. Genişletmek için tıkla... Bunu yeni öğrenmedim.