Kulaklık almak vs mikrofon almak

Bluetooth kulaklıklar özellikle FPS oyunları için gecikme sebebi ile bence yetersiz, ancak oyuncu kulaklıklarının da birçoğunun mikrofon kalitesi kablolu telefon kulaklıklarının bile daha gerisinde. Emin değilim ancak o kulaklığın 3.5mm bağlantısı da mevcut, uygun bir dönüştürücü alarak kulaklığın dahili mikrofonunu da kullanabilirsiniz.

Mikrofon al bence, kulaklığın iyiymiş. Galiba bu kulaklık kablolu da kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse kabloyla kullanmanı öneririm.
Kulaklığı zaten kablolu olarak kullanıyorum

Bluetooth kulaklıklar özellikle FPS oyunları için gecikme sebebi ile bence yetersiz, ancak oyuncu kulaklıklarının da birçoğunun mikrofon kalitesi kablolu telefon kulaklıklarının bile daha gerisinde. Emin değilim ancak o kulaklığın 3.5mm bağlantısı da mevcut, uygun bir dönüştürücü alarak kulaklığın dahili mikrofonunu da kullanabilirsiniz.

Bilgisayarım Bluetooth desteklemiyor o yüzden aux kablosu ile bağlanıyorum ama karşıya ses gitmiyor kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorum o dediğin dönüştürücü mikrofonuda kullanmamı sağlayacaksa ismini söyler misin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı