Kulaklık baş ağrısı yapar mı?

Kafana çok baskı uyguluyorsa yapar, önceki kulaklığım öyleydi, 2 saat sonunda çıkarıp 20, 30 dakika beklemem gerekiyordu ağrının geçmesi için.

Kulaklığa bağlı; eski kulaklığım çok ağrıtırken, yeni kulaklığım hiç ağrıtmıyor. Hafif ve esnek kulaklıklar ağrı yapmaz, ağır ve kafayı sıkan kulaklıklar yapar.

Ağırsa, sıkıyorsa yapabilir. Yüksek ses ile kullanmanız da yapabilir.
Kafana çok baskı uyguluyorsa yapar, önceki kulaklığım öyleydi, 2 saat sonunda çıkarıp 20, 30 dakika beklemem gerekiyordu ağrının geçmesi için.
Kulaklığa bağlı; eski kulaklığım çok ağrıtırken, yeni kulaklığım hiç ağrıtmıyor. Hafif ve esnek kulaklıklar ağrı yapmaz, ağır ve kafayı sıkan kulaklıklar yapar.
Cevaplar için teşekkürler. Abimin internet kafesine Rampage Comfort aldık da , acaba o kulaklık baş ağrıtır , rahatsız eder mi? Pedleri pamuk gibi.

Kendime de alacağım ondan soruyorum.

İlk aldığım zamanlar biraz ağrıtıyordu alışkın olmadığım için fakat şu an tüm gün neredeyse hiç çıkarmıyorum kafamdan. Yani alışıyorsun bir süre sonra.

Edit: Tabii kulaklıktan kulaklığa değişir.

Daha güzel bir kulaklık alabilirsin, 300 TL kulaklık önerisi konusu açıp birinci önceliğinin hafiflik, rahatlık olması gerektiğini söylersen yardımcı olurlar.
İlk aldığım zamanlar biraz ağrıtıyordu alışkın olmadığım için fakat şu an tüm gün neredeyse hiç çıkarmıyorum kafamdan. Yani alışıyorsun bir süre sonra.

Edit: Tabii kulaklıktan kulaklığa değişir.

Hocam aşırı dandik ve hafif bir kulaklıktan geçtim. Acaba ondan böyle geliyor olabilir mi? Zamanla alışırım umarım.

Eski kulaklığım:

Şu anki (alacağım) :

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı