C Celas Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Kulaklık çoklayıcı satın aldım. Mikrofonu okuyor fakat sesim gitmiyor.
cLmaks Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 99 24 Mart 2021 #2 O parçalar kalitesiz oluyor genelde. Ben de almıştım ses her iki taraftan eşit geliyordu iade edip baştan aldım düzgün çıktı şansıma. Artı 0 Eksi
O parçalar kalitesiz oluyor genelde. Ben de almıştım ses her iki taraftan eşit geliyordu iade edip baştan aldım düzgün çıktı şansıma.
KS KS C Celas Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 cLmaks dedi: O parçalar kalitesiz oluyor genelde. Ben de almıştım ses her iki taraftan eşit geliyordu iade edip baştan aldım düzgün çıktı şansıma. Genişletmek için tıkla... Ne anlama geliyor hocam bu? Mikrofonu okuyor ama ses gitmiyor? Bilgisayardan çıkan sesi kaydediyor? Artı 0 Eksi
cLmaks dedi: O parçalar kalitesiz oluyor genelde. Ben de almıştım ses her iki taraftan eşit geliyordu iade edip baştan aldım düzgün çıktı şansıma. Genişletmek için tıkla... Ne anlama geliyor hocam bu? Mikrofonu okuyor ama ses gitmiyor? Bilgisayardan çıkan sesi kaydediyor?
cLmaks Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 99 24 Mart 2021 #4 Celas dedi: Ne anlama geliyor hocam bu? Mikrofonu okuyor ama ses gitmiyor? Bilgisayardan çıkan sesi kaydediyor? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı dizüstü bir bilgisayara ya da telefona taktığınızda seste veya mikrofonda herhangi bir sorun var mı? Artı 0 Eksi
Celas dedi: Ne anlama geliyor hocam bu? Mikrofonu okuyor ama ses gitmiyor? Bilgisayardan çıkan sesi kaydediyor? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı dizüstü bir bilgisayara ya da telefona taktığınızda seste veya mikrofonda herhangi bir sorun var mı?
KS KS C Celas Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #5 cLmaks dedi: Kulaklığı dizüstü bir bilgisayara ya da telefona taktığınızda seste veya mikrofonda herhangi bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Dizüstüm yok fakat telefonda sorunsuz çalışıyor. Artı 0 Eksi
cLmaks dedi: Kulaklığı dizüstü bir bilgisayara ya da telefona taktığınızda seste veya mikrofonda herhangi bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Dizüstüm yok fakat telefonda sorunsuz çalışıyor.
cLmaks Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 99 24 Mart 2021 #6 Celas dedi: Hayır. Dizüstüm yok fakat telefonda sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun çoklayıcıda. Ürünü iade edip yenisini almanızı öneririm. Çözümü olmaz çünkü direk parça kusurlu. Artı 0 Eksi
Celas dedi: Hayır. Dizüstüm yok fakat telefonda sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun çoklayıcıda. Ürünü iade edip yenisini almanızı öneririm. Çözümü olmaz çünkü direk parça kusurlu.
KS KS C Celas Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #7 cLmaks dedi: O zaman sorun çoklayıcıda. Ürünü iade edip yenisini almanızı öneririm. Çözümü olmaz çünkü direk parça kusurlu. Genişletmek için tıkla... Eminiz buna tamamdır. Artı 0 Eksi
cLmaks dedi: O zaman sorun çoklayıcıda. Ürünü iade edip yenisini almanızı öneririm. Çözümü olmaz çünkü direk parça kusurlu. Genişletmek için tıkla... Eminiz buna tamamdır.