R Rht Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Kulaklık: HyperX Cloud 2 Core Wireless. Kulaklıkığın Hz ve bit ayarını değiştirmeye çalıştığım zaman değişmediğini gördüm. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Kulaklık: HyperX Cloud 2 Core Wireless. Kulaklıkığın Hz ve bit ayarını değiştirmeye çalıştığım zaman değişmediğini gördüm. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
S skyr3ssz Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 merhaba aynı sorunu yaşıyorum şu an çözebildiniz mi acaba ?
R Rht Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #3 skyr3ssz dedi: merhaba aynı sorunu yaşıyorum şu an çözebildiniz mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam geç gördüm kusura bakmayın maalesef aynı şekilde kullanıyorum.
skyr3ssz dedi: merhaba aynı sorunu yaşıyorum şu an çözebildiniz mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam geç gördüm kusura bakmayın maalesef aynı şekilde kullanıyorum.