K KaanKurt Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 282 8 Ocak 2023 #1 Aldığım S-Link kulaklık ayırıcı kulaklığa taktığımda kulaklığı mono yapıyor. Çıkardığımda düzeliyor fakat tek jak olduğundan mikrofonu kullanamıyorum ki bu yüzden splitteri almıştım. Ayırıcı mı kalitesiz yoksa kulaklıkta bir sorun mu var?
Aldığım S-Link kulaklık ayırıcı kulaklığa taktığımda kulaklığı mono yapıyor. Çıkardığımda düzeliyor fakat tek jak olduğundan mikrofonu kullanamıyorum ki bu yüzden splitteri almıştım. Ayırıcı mı kalitesiz yoksa kulaklıkta bir sorun mu var?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 8 Ocak 2023 #2 Splitter'ın kasaya takılan tarafının fotoğrafını atar mısınz?
K KaanKurt Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 282 8 Ocak 2023 #3 Lee Yubin dedi: Splitter'ın kasaya takılan tarafının fotoğrafını atar mısınz? Genişletmek için tıkla... Yeşil kısma kulaklık kırmızı kısma da mikrofonu jaktaki renkteki gibi takıyorum.
Lee Yubin dedi: Splitter'ın kasaya takılan tarafının fotoğrafını atar mısınz? Genişletmek için tıkla... Yeşil kısma kulaklık kırmızı kısma da mikrofonu jaktaki renkteki gibi takıyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 8 Ocak 2023 #4 KaanKurt dedi: Yeşil kısma kulaklık kırmızı kısma da mikrofonu jaktaki renkteki gibi takıyorum. Genişletmek için tıkla... S link'in ucunu atar mısın?
KaanKurt dedi: Yeşil kısma kulaklık kırmızı kısma da mikrofonu jaktaki renkteki gibi takıyorum. Genişletmek için tıkla... S link'in ucunu atar mısın?