Arkadaşlar merhaba, kulaklığımın sesleri daha tok ve diyalogları net şekilde vermesi için, burada ki ayarları nasıl yapmalıyım?
Oynadığın oyuna göre değişir ben CS oynuyorum genelde bass bir tık yüksek oluyor netlik ortalarda falan oluyor.
Hocam görselde oyunlarda var benim de genelde CS Valorant GTA 5 arası gidip geliyor dediğiniz gibi mi yapmalıyım şu an ses çok ince ve rahatsız edici şekilde geliyor.
Deneyeceğim hocam teşekkürlerHocam kullandığın programı boş ver bence SteelSeries GG kullan çok temiz ve rahat program her oyun içinde ayarlanmış sesler var hem.
Hocam light processing ayarı daha güzel geldi daha net ve anlaşılırYukarıdan Music presetini deneyebilirsin. Ben BlackShark V2X kullanıyorum ses kalitesi en iyi Music'de oluyor.İstersen sonrada Netlik,Dinamik güçlendirme gibi ayarları kendine göre ayarlayabilirisn.
Deneyeceğim hocam teşekkürler.
Hocam light processing ayarı daha güzel geldi daha net ve anlaşılır.
aynen hocam, sabah deneyeceğim hepsini en mantıklısı o gözüküyorHocam o zaman arkadan bir müzik açın light processing presitini kullanın ve o frekans değerlerini kendinize göre ayarlamayı deneyin. Bu şekilde deneyerek kulağınıza en hoş geleni bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.