Kulaklık içindeki kartın içeriği nedir?

MehmetX_

Kilopat
Arkadaşlar Benim bir kulaklığım var bozuldu ben de tamir ettim fakat sağ sol ayarını yapamıyorum 3 kablo geliyor kırmızı, mavi, yeşil olmak üzere kırmızı ground fakat yeşille maviyi kestiremiyorum yeşili hem sola ses hem sağa ses verdirebiliyorum aynı anda da verebiliyor fakat mavi bir işe yaramıyor? (forumda yeniyim konu doğru yerde olmayabilir.) İçindeki kart resimde mevcut sol sağ dediğim hoparlörlerine giden kablolara bağlanııyor.

Dosya Ekleri

• kulaklık bağlantı.png
    kulaklık bağlantı.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zımpara fln vurdum her şeyini görebilme açısından olduğu kadar kart yerine düz bağlama arkası muhafaza tmeyi düşünüyorum ya da beyaz yatak üzerinde yeni kart da yapabilirim
WhatsApp Image 2023-08-30 at 16.00.02.jpeg

Hocam zımpara fln vurdum her şeyini görebilme açısından olduğu kadar kart yerine düz bağlama arkası muhafaza tmeyi düşünüyorum ya da beyaz yatak üzerinde yeni kart da yapabilirim
WhatsApp Image 2023-08-30 at 16.00.02.jpeg
Bağlantılar ilk fotoğraftakinin aynısı

Yapamadım hoporlör kablolarını birleştirip sol sesin geldiği kabloya taktım pcden de ses ayarını monoya çektim.
Büyük ihtimalle kablo içinde bi kırılma fln var mavi kabloda kabloyu değiştirmek çözüm olucaktır diye düşünüyorum iyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı