Burkay kaya Centipat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1 2 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar ışıklı bir oyuncu kulaklığı aldım fakat ışığı çok rahatsız ediyor. Kendi ışığını kapatma gibi bir seçeneği yok. Nasıl kapatırım?
Arkadaşlar ışıklı bir oyuncu kulaklığı aldım fakat ışığı çok rahatsız ediyor. Kendi ışığını kapatma gibi bir seçeneği yok. Nasıl kapatırım?
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 2 Şubat 2020 #2 Burkay kaya dedi: Arkadaşlar ışıklı bir oyuncu kulaklığı aldım fakat ışığı çok rahatsız ediyor. Kendi ışığını kapatma gibi bir seçeneği yok. Nasıl kapatırım? Genişletmek için tıkla... Aç içini fotoğraf at ben sana ne yapman gerektiğini söyleyeceğim.
Burkay kaya dedi: Arkadaşlar ışıklı bir oyuncu kulaklığı aldım fakat ışığı çok rahatsız ediyor. Kendi ışığını kapatma gibi bir seçeneği yok. Nasıl kapatırım? Genişletmek için tıkla... Aç içini fotoğraf at ben sana ne yapman gerektiğini söyleyeceğim.