3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Herkese merhaba arkadaşlar. Sürekli kulaklık değiştiriyorum bazı sıkıntılar yüzünden. Jack çıkar tak yapmak kasanın jack girişine zararlı mıdır?
Herkese merhaba arkadaşlar. Sürekli kulaklık değiştiriyorum bazı sıkıntılar yüzünden. Jack çıkar tak yapmak kasanın jack girişine zararlı mıdır?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 27 Aralık 2020 #2 Bozabilirsiniz. Fazla yapmamaya çalışın. Zorlamamaya çalışın. Mesela benim ön USB girişi böyle bozuldu.
Bozabilirsiniz. Fazla yapmamaya çalışın. Zorlamamaya çalışın. Mesela benim ön USB girişi böyle bozuldu.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 TÇB dedi: Bozabilirsiniz. Fazla yapmamaya çalışın. Zorlamamaya çalışın. Mesela benim ön USB girişi böyle bozuldu. Genişletmek için tıkla... Of, çok sıkıntı o zaman çıkarıp takmak mecburiyetindeyim çünkü sürekli.
TÇB dedi: Bozabilirsiniz. Fazla yapmamaya çalışın. Zorlamamaya çalışın. Mesela benim ön USB girişi böyle bozuldu. Genişletmek için tıkla... Of, çok sıkıntı o zaman çıkarıp takmak mecburiyetindeyim çünkü sürekli.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #4 Porttaki yani jack girişindeki gerilimden dolayı bozulabilir ömrü kısalır.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 InternetciMen dedi: Porttaki yani jack girişindeki gerilimden dolayı bozulabilir ömrü kısalır. Genişletmek için tıkla... Bu üzdü beni ya. Peki USB portu da aynı şekilde bozulur mu? USB ve jak girişlerinin kaç tıklama ömrü var? Son düzenleme: 27 Aralık 2020
InternetciMen dedi: Porttaki yani jack girişindeki gerilimden dolayı bozulabilir ömrü kısalır. Genişletmek için tıkla... Bu üzdü beni ya. Peki USB portu da aynı şekilde bozulur mu? USB ve jak girişlerinin kaç tıklama ömrü var?
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 27 Aralık 2020 #6 Hocam, uzatma kablosu veya çoğaltıcı almanızı öneririm, anakartın jak'ı bu sayede bozulmaz.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #7 Muhammet_Mustafa dedi: Hocam, uzatma kablosu veya çoğaltıcı almanızı öneririm, anakartın jak'ı bu sayede bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Bozulursa ana kart mı değiştirmek gerekir? InternetciMen dedi: Porttaki yani jack girişindeki gerilimden dolayı bozulabilir ömrü kısalır. Genişletmek için tıkla... Kasanın mı ömrü kısalır? Ne kadar giriş çıkış ömrü var ortalama? Son düzenleme: 28 Aralık 2020
Muhammet_Mustafa dedi: Hocam, uzatma kablosu veya çoğaltıcı almanızı öneririm, anakartın jak'ı bu sayede bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Bozulursa ana kart mı değiştirmek gerekir? InternetciMen dedi: Porttaki yani jack girişindeki gerilimden dolayı bozulabilir ömrü kısalır. Genişletmek için tıkla... Kasanın mı ömrü kısalır? Ne kadar giriş çıkış ömrü var ortalama?
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 28 Aralık 2020 #8 381258 dedi: Bozulursa ana kart mı değiştirmek gerekir? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir bilgisayarcıdan söküp başka bir port lehimlersiniz ama kim uğraşır ki bununla? Uzatma kablosu işinizzi çözer.
381258 dedi: Bozulursa ana kart mı değiştirmek gerekir? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir bilgisayarcıdan söküp başka bir port lehimlersiniz ama kim uğraşır ki bununla? Uzatma kablosu işinizzi çözer.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #9 Muhammet_Mustafa dedi: Hayır, bir bilgisayarcıdan söküp başka bir port lehimlersiniz ama kim uğraşır ki bununla? Uzatma kablosu işinizzi çözer. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar ömrü vardır ortalama? Ne kadar tak çıkar yapsam bozulur?
Muhammet_Mustafa dedi: Hayır, bir bilgisayarcıdan söküp başka bir port lehimlersiniz ama kim uğraşır ki bununla? Uzatma kablosu işinizzi çözer. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar ömrü vardır ortalama? Ne kadar tak çıkar yapsam bozulur?
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 28 Aralık 2020 #10 381258 dedi: Peki ne kadar ömrü vardır ortalama? Ne kadar tak çıkar yapsam bozulur? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam ama 50 tane desek, illaki bitecek, riske atmaya değmez.
381258 dedi: Peki ne kadar ömrü vardır ortalama? Ne kadar tak çıkar yapsam bozulur? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam ama 50 tane desek, illaki bitecek, riske atmaya değmez.