Kulaklık jak bozulması

Sebastian

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba hayırlı günler dilerim.

Benim aldığım kafa üstü kulaklıkların çoğunun 2 haftada jakı bozuluyor. Ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum ama 40 TL verdiğim sony kulaklığın jackı biraz geriye çekince net ses veriyor tam oturtunca ses vermiyor. Yada biraz sağa sola bükünce ses alıyorum yani sizin anlayacağınız temazsızlık yapıyor. Bunun bir çözümü var mıdır ?

Sony teknik servise götür kablosunu (10Tl) değiştirirler. Nazik davranman gerek sertçe bastırarak evirip çevirerek takarsan jack lehimleri kopar.

Kulaklıkların en çok bozulan kısımları buralarıdır. Kalitesiz kulaklıklarda hep bu sorunla karşılaşılır.
Er veya geç o jak bozulur yani

Bu yüzden 10-20 liralık bir kulaklık alıp günü kurtarmak yerine 50-100 lira verip hayatını kurtar Senelerce rahat rahat kullan.

Düzgün kullanırsan 10 liralık kulaklık da bozulmaz ama işte sorun bu : Düzgün kullanamıyoruz Mutlaka oluyor bir aksilikler.
Birde kulaklık alırken dış tarafı iple kaplı olanlardan falan alma 2 gün sonra delinip kablo çıkar. Logitech'in kulaklıklarını tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…