Kulaklık jak girişinden cızırtı geliyor

behzat_c

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Asus Prime A320M-F
Merhaba, USB kulaklık kullanıyordum. Bir sebepten dolayı jak girişli kulaklık kullanmam gerekiyordu. Kulaklığı hem kasanın üstündeki girişlerden hem de arkadaki girişlerden taktığımda kulaklıktan sadece bitmeyen cızırtı sesleri geliyor ve mesela bir video açtığımda ses gelmiyor. Kulaklıkta bir sorun olduğunu düşünüp kulaklığı telefonda vs. denedim bir sorun yok. Realtek ses sürücüsünü güncel fakat sorun devam ediyor. Ne yapmalıyım?

Selamlar. Konunun canlanmasını ve sonuç bulmasını istiyorum. Hocam aynı sorun bende de var. Kasayı temizledikten sonra format attım ve gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra jak girişli kulaklığımı taktığımda aynı şekilde sadece cızırtılı bir ses geldiğini fark ettim, YouTube'dan video açtığımda ses gelmiyordu sadece cızırtı vardı. Driver ses ayarlarını çokça kez kontrol ettim problemin ses kartından veya jak kablolarından kaynaklandığını düşünüyorum.

Selamlar. Konunun canlanmasını ve sonuç bulmasını istiyorum. Hocam aynı sorun bende de var. Kasayı temizledikten sonra format attım ve gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra jak girişli kulaklığımı taktığımda aynı şekilde sadece cızırtılı bir ses geldiğini fark ettim, YouTube'dan video açtığımda ses gelmiyordu sadece cızırtı vardı. Driver ses ayarlarını çokça kez kontrol ettim problemin ses kartından veya jak kablolarından kaynaklandığını düşünüyorum.
Anakart modeli: Msı b450 pro

Son düzenleme:

Anakart modeli: Msı b450 pro
Ses kartın bozuk dostum çözümü yok. Tamir lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı