NooPAdam Femtopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 4 20 Temmuz 2020 #1 Merhaba, benim kulaklığım hep kıvrılıyor bugün kablosu 15 Cm'ye düştü kıvrıla kıvrıla açtım fakat kulaklık PC'yi algılamıyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba, benim kulaklığım hep kıvrılıyor bugün kablosu 15 Cm'ye düştü kıvrıla kıvrıla açtım fakat kulaklık PC'yi algılamıyor. Ne yapmalıyım?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 Yer Bursa 20 Temmuz 2020 #2 NooPAdam dedi: Merhaba, benim kulaklığım hep kıvrılıyor bugün kablosu 15 Cm'ye düştü kıvrıla kıvrıla açtım fakat kulaklık PC'yi algılamıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Markası nedir kulaklığın?
NooPAdam dedi: Merhaba, benim kulaklığım hep kıvrılıyor bugün kablosu 15 Cm'ye düştü kıvrıla kıvrıla açtım fakat kulaklık PC'yi algılamıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Markası nedir kulaklığın?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 Yer Bursa 20 Temmuz 2020 #5 NooPAdam dedi: MSI RM-K18-DOUBLE Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık MSI değil ki, Rampage. Klasik Çin Mali kulaklık. Bende James Donkey 710 var kablosu dediğin gibi oldu şu an çalışmıyor. Garantiye yollamayı deneyeceğim.
NooPAdam dedi: MSI RM-K18-DOUBLE Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık MSI değil ki, Rampage. Klasik Çin Mali kulaklık. Bende James Donkey 710 var kablosu dediğin gibi oldu şu an çalışmıyor. Garantiye yollamayı deneyeceğim.
NooPAdam Femtopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 4 24 Temmuz 2020 #6 MSI yazmışım neden RAMPAGE normalde