Çözüldü Kulaklık kablosu koptu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kasgar

Hectopat
Kulaklığımın kaplosu koptu lakin kötü bir yerinden, tam mikrofonun olduğu yerdeki küçük karttan koptu. Değdirince ses gelmiyor, sadece bir sefer geldi. Sol taraftan ses geliyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Duzgun lehim olmamistir sandigimiz bildigimiz kablolardan degil çünkü o kablolar.

Lehim değil normal olarak temastada ses gelmiyor.
Gençler konu kilit kabloların üstünde boya varmış bu boya fabrika çıkışlı olarak yapılıyor biraz yaktım düzeldi.
Bana kaç kablolu olduğunu ve kart'ın üzerinde kaç erimiş lehim olduğunu bir şekilde atarsan bir şeyler yapabilirim.

Karta lehim gerekebilir. Eğer mikrofon yerine giriş çıkış kabloları aynı ise mikronu at kabloları birbirine bantla. Fazla yapıcak birşey yok.

Arkadasin kaplo mikrofonun bulundugu anakartciktan kopmus anladigim kadariyla onu anca kopan yerinden lehimliyerek yaparsin pantla yapamazein çünkü kulakliklarin kablo yapisi normal degil incedir ve lehim gerektiri anca ucuz bir şeyse at veya oyle kullan yok ugrasacağım diyorsan 5 10 TL'ye lehim makinesi al 3 5 TL'ye lehim teli al yaparsin zor bir şey degil videolari YouTube'da var veya bir telefoncuya git rica et hemen yapar ücretsiz. Kolay gelsin iyi gunler.

Arkadasin kaplo mikrofonun bulundugu anakartciktan kopmus anladigim kadariyla onu anca kopan yerinden lehimliyerek yaparsin pantla yapamazein çünkü kulakliklarin kablo yapisi normal degil incedir ve lehim gerektiri anca ucuz bir şeyse at veya oyle kullan yok ugrasacağım diyorsan 5 10 TL'ye lehim makinesi al 3 5 TL'ye lehim teli al yaparsin zor bir şey degil videolari YouTube'da var veya bir telefoncuya git rica et hemen yapar ücretsiz. Kolay gelsin iyi gunler.

Lehim makinesi var o sorun değil ama kabloları lehimlediğimde ses gelmiyor sorun çözülmüyor oraya dokandırdığımda 1 kere ses geldi bir daha gelmedi.
Bana kaç kablolu olduğunu ve Kart'ın üzerinde kaç erimiş lehim olduğunu bir şekilde atarsan bir şeyler yapabilirim.

Sabah atabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı