Kulaklık kablosu uzatmak için aparat önerisi

samet4747

Hectopat
Arkadaşlar kulaklığım kasaya yetişmiyor. Bunun için kasaya takabileceğim bir aparat var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google'a ''3.5mm AUX'' yazarak ihtiyacınız olan uzunlukta ve çok dandik olmayan bir kablo alabilirsiniz.,

NOT: Kulaklığınız mikforonlu ise ona uygun jack uzatması gerekir. Mikrofonsuz PC kulaklığı mı kullanılır? Demeyin, ben kablo ile Anker Q10 kullanıyorum ve mikrofon olarak ayrı bir yaka mikrofonu kullanıyorum. Mesela benim için her 3.5mm AUX kablosu bir uzatmadır. Dikkat ediniz. Mesela 'Link' tarzında 3 çizgili olmalı yoksa sorun yaşarsınız (dediğim gibi kulaklığınızda dahili mikrofon var ise, kulaklığınızın jack kısmı; linkini attığım uzatmanın jackı gibi ise o tarz almalısınız)

Google'a ''3.5mm AUX'' yazarak ihtiyacınız olan uzunlukta ve çok dandik olmayan bir kablo alabilirsiniz.,

NOT: Kulaklığınız mikforonlu ise ona uygun jack uzatması gerekir. Mikrofonsuz PC kulaklığı mı kullanılır? Demeyin, ben kablo ile Anker Q10 kullanıyorum ve mikrofon olarak ayrı bir yaka mikrofonu kullanıyorum. Mesela benim için her 3.5mm AUX kablosu bir uzatmadır. Dikkat ediniz. Mesela 'Link' tarzında 3 çizgili olmalı yoksa sorun yaşarsınız (dediğim gibi kulaklığınızda dahili mikrofon var ise, kulaklığınızın jack kısmı; linkini attığım uzatmanın jackı gibi ise o tarz almalısınız)
Dediğin şeye baktım Google den iki ucu aux tamam Bi tarafı kasaya diğer tarafı nereye takcam

şunu alarak hallettim

@samet4747 İki ucu AUX demediğime eminim, yukarıda da yazdığım üzere. Bir ucuz 3.5mm dişi diğeri erkek olacak basitçe ancak kulaklığınızda mikrofon var ise; attığınız N11 linkindeki ürünü aldıysanız sorun yaşayacaksınız. Ben apaçık açıkladım gerisi size kalmış, iyi sosyaller.
keşke link atsaydınız

Keşke link atsaydınız.
1592754471787.png

Link atmıştım ilk mesajımda.

1592754517667.png

Linkteki fotoğrafta da üzerine basarak söylediğim mikrofonlu kulaklık için 3 siyah çizliki jack kısmını zaten vurgulamıştım. Parantez içinde de daha da açıkladım.

Eki Görüntüle 597364

Link atmıştım ilk mesajımda.

Eki Görüntüle 597365

Linkteki fotoğrafta da üzerine basarak söylediğim mikrofonlu kulaklık için 3 siyah çizliki jack kısmını zaten vurgulamıştım.
bu pahalı alamam bunu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı