Dediğin şeye baktım Google den iki ucu aux tamam Bi tarafı kasaya diğer tarafı nereye takcamGoogle'a ''3.5mm AUX'' yazarak ihtiyacınız olan uzunlukta ve çok dandik olmayan bir kablo alabilirsiniz.,
NOT: Kulaklığınız mikforonlu ise ona uygun jack uzatması gerekir. Mikrofonsuz PC kulaklığı mı kullanılır? Demeyin, ben kablo ile Anker Q10 kullanıyorum ve mikrofon olarak ayrı bir yaka mikrofonu kullanıyorum. Mesela benim için her 3.5mm AUX kablosu bir uzatmadır. Dikkat ediniz. Mesela 'Link' tarzında 3 çizgili olmalı yoksa sorun yaşarsınız (dediğim gibi kulaklığınızda dahili mikrofon var ise, kulaklığınızın jack kısmı; linkini attığım uzatmanın jackı gibi ise o tarz almalısınız)
şunu alarak hallettimGoogle'a ''3.5mm AUX'' yazarak ihtiyacınız olan uzunlukta ve çok dandik olmayan bir kablo alabilirsiniz.,
NOT: Kulaklığınız mikforonlu ise ona uygun jack uzatması gerekir. Mikrofonsuz PC kulaklığı mı kullanılır? Demeyin, ben kablo ile Anker Q10 kullanıyorum ve mikrofon olarak ayrı bir yaka mikrofonu kullanıyorum. Mesela benim için her 3.5mm AUX kablosu bir uzatmadır. Dikkat ediniz. Mesela 'Link' tarzında 3 çizgili olmalı yoksa sorun yaşarsınız (dediğim gibi kulaklığınızda dahili mikrofon var ise, kulaklığınızın jack kısmı; linkini attığım uzatmanın jackı gibi ise o tarz almalısınız)
keşke link atsaydınız@samet4747 İki ucu AUX demediğime eminim, yukarıda da yazdığım üzere. Bir ucuz 3.5mm dişi diğeri erkek olacak basitçe ancak kulaklığınızda mikrofon var ise; attığınız N11 linkindeki ürünü aldıysanız sorun yaşayacaksınız. Ben apaçık açıkladım gerisi size kalmış, iyi sosyaller.
Keşke link atsaydınız.
bu pahalı alamam bunuEki Görüntüle 597364
Link atmıştım ilk mesajımda.
![]()
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Eki Görüntüle 597365
Linkteki fotoğrafta da üzerine basarak söylediğim mikrofonlu kulaklık için 3 siyah çizliki jack kısmını zaten vurgulamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.