Abdullah Çelikk Hectopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 40 4 Şubat 2021 #1 Kulaklığın bir tarafını düzeltsem diğer tarafı bozuluyor, nasıl dümdüz yapabilirim? Dosya Ekleri dsadsa.jpeg 50,4 KB · Görüntüleme: 593 dsadsad.jpeg 53,9 KB · Görüntüleme: 405 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.324 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 Yanlış görmediysem kablo üzerinde kanal bulunmakta buraya belli aralıklar ile küçük demir tel sıkıştırıp üzerinden bant atın. Ben öyle yapmıştım.
Yanlış görmediysem kablo üzerinde kanal bulunmakta buraya belli aralıklar ile küçük demir tel sıkıştırıp üzerinden bant atın. Ben öyle yapmıştım.
Utkubayrak Decapat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 Kabloyu dümdüz hale getirin ve sabaha kadar bırakın öyle kalsın ben yaptım bir daha problem yaşamadım. Tabi sürekli kıvırırsanız tekrardan olur.
Kabloyu dümdüz hale getirin ve sabaha kadar bırakın öyle kalsın ben yaptım bir daha problem yaşamadım. Tabi sürekli kıvırırsanız tekrardan olur.
Abdullah Çelikk Hectopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 40 4 Şubat 2021 #4 Utkubayrak dedi: Kabloyu dümdüz hale getirin ve sabaha kadar bırakın öyle kalsın ben yaptım bir daha problem yaşamadım. Tabi sürekli kıvırırsanız tekrardan olur. Genişletmek için tıkla... Dümdüz hale getirip sabaha kadar beklemiştim gene olmamıştı üstüne kitap koydum gergin bir şekilde de bıraktım gene olmadı.
Utkubayrak dedi: Kabloyu dümdüz hale getirin ve sabaha kadar bırakın öyle kalsın ben yaptım bir daha problem yaşamadım. Tabi sürekli kıvırırsanız tekrardan olur. Genişletmek için tıkla... Dümdüz hale getirip sabaha kadar beklemiştim gene olmamıştı üstüne kitap koydum gergin bir şekilde de bıraktım gene olmadı.
3 392309 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 440 4 Şubat 2021 #5 Abdullah Çelikk dedi: Kulaklığın bir tarafını düzeltsem diğer tarafı bozuluyor, nasıl dümdüz yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın iki ucuna ağırlık bağlayıp takma yerinden baş aşağı tutup biraz bekle. Kendi kendine çözülecektir.
Abdullah Çelikk dedi: Kulaklığın bir tarafını düzeltsem diğer tarafı bozuluyor, nasıl dümdüz yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın iki ucuna ağırlık bağlayıp takma yerinden baş aşağı tutup biraz bekle. Kendi kendine çözülecektir.
Berat Cem Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #6 Ben kulaklığı yere koyup kabloyu kendime doğru çekiyorum ve kablo döne döne düzeliyor.
Patttes Picopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #7 aynı sorun bendede oldu açılana kadar ters yöne kadar açman gerkiyor
YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Temmuz 2024 #8 Berat Cem dedi: Ben kulaklığı yere koyup kabloyu kendime doğru çekiyorum ve kablo döne döne düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Bu adama bir çözüm verin.
Berat Cem dedi: Ben kulaklığı yere koyup kabloyu kendime doğru çekiyorum ve kablo döne döne düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Bu adama bir çözüm verin.
Berat Cem Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #9 YigitCAS dedi: Bu adama bir çözüm verin. Genişletmek için tıkla... Geçen sene öyle yapıyordum. Artık ne kulaklığım var ne kablom
YigitCAS dedi: Bu adama bir çözüm verin. Genişletmek için tıkla... Geçen sene öyle yapıyordum. Artık ne kulaklığım var ne kablom