Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Selam. HyperX Cloud 2 kulaklığın USB girişi görseldeki gibi takılı duruyor. Bu şekilde kullanmaya devam etsem ileride bir sıkıntı yaşar mıyım acaba? Bilgisi olan var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2024
Selam. HyperX Cloud 2 kulaklığın USB girişi görseldeki gibi takılı duruyor. Bu şekilde kullanmaya devam etsem ileride bir sıkıntı yaşar mıyım acaba? Bilgisi olan var mıdır?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.109 Makaleler 1 Çözümler 580 31 Mart 2024 #2 Sorun olacagını sanmıyorum da ne olur ne olmaz mümkünse arkadaki USB cıkısına tak ileride temassızlık olmasın. Artı 0 Eksi
Sorun olacagını sanmıyorum da ne olur ne olmaz mümkünse arkadaki USB cıkısına tak ileride temassızlık olmasın.
KS KS Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #3 GFYT dedi: Sorun olacagını sanmıyorum da ne olur ne olmaz mümkünse arkadaki USB cıkısına tak ileride temassızlık olmasın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sorun olacagını sanmıyorum da ne olur ne olmaz mümkünse arkadaki USB cıkısına tak ileride temassızlık olmasın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler hocam.