Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Kulaklığımda nadiren mikrofon problemleri ve ses problemleri yaşıyorum. Klavyede ise arada tuş basmıyor, sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
Kulaklığımda nadiren mikrofon problemleri ve ses problemleri yaşıyorum. Klavyede ise arada tuş basmıyor, sizce hangisini almam daha mantıklı olur?
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2023 #2 Andaç Lengerli dedi: Kulaklığımda nadiren mikrofon problemleri ve ses problemleri yaşıyorum. Klavyede ise arada tuş basmıyor, sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda kulaklık daha mühim bence hocam.
Andaç Lengerli dedi: Kulaklığımda nadiren mikrofon problemleri ve ses problemleri yaşıyorum. Klavyede ise arada tuş basmıyor, sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda kulaklık daha mühim bence hocam.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.023 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Kulaklık hocam.
Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 Soraka Kajmer dedi: Kulaklık hocam. Genişletmek için tıkla... Yaızzz dedi: Günlük kullanımda kulaklık daha mühim bence hocam. Genişletmek için tıkla... 1500-2000 civari bütçem var. Sizce ne alayım ? Benim bildiğim Rampage Crack H11 var.
Soraka Kajmer dedi: Kulaklık hocam. Genişletmek için tıkla... Yaızzz dedi: Günlük kullanımda kulaklık daha mühim bence hocam. Genişletmek için tıkla... 1500-2000 civari bütçem var. Sizce ne alayım ? Benim bildiğim Rampage Crack H11 var.
Mivra3 Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 Andaç Lengerli dedi: Kulaklığımda nadiren mikrofon problemleri ve ses problemleri yaşıyorum. Klavyede ise arada tuş basmıyor, sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Bütçen varsa bence kulaklık daha mantıklı, kulaklıklardaki fiyat artışları klavyelerden çok daha fazla son dönemlerde yine bütçe yarattığında klavye de alırsın sonra.
Andaç Lengerli dedi: Kulaklığımda nadiren mikrofon problemleri ve ses problemleri yaşıyorum. Klavyede ise arada tuş basmıyor, sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... Bütçen varsa bence kulaklık daha mantıklı, kulaklıklardaki fiyat artışları klavyelerden çok daha fazla son dönemlerde yine bütçe yarattığında klavye de alırsın sonra.